Ja, hallo.Nå er det lenge siden sist. Beklager, beklager.

I anledning min fars bursdagsfeiring ble jeg gjort oppmerksom på, av min kjære Tante Ellen, at jeg ikke har oppdatert bloggen min på en stund, og at nå var det jaggu på tide at jeg gjorde det. Så da gjør jeg det. :)

Det er Mai og jeg har praksis. På biblioteket på Høgskolen i Hedmark, Campus Hamar. Og det synes jeg er heelt greit. :) Trives faktisk ganske godt. Men bussturene fram og tilbake kunne jeg fint klart meg uten. I går kjøpte jeg faktisk månedskort for strekningen Løten-Hamar. Det kosta meg 560 kroner inkludert kortavgift. Kjempemoro å bruke penger på sånt synes jeg, men nå trenger jeg i hvertfall ikke bekymre meg for mangel på småpenger når jeg skal ta bussen kvart over sju på morran. Ja, for kvart over sju og kvart over åtte er de tidspunktene jeg kjører buss fra enten Løten eller Ådalsbruk. Det er tidlig, og jeg må stå opp mens klokka fortsatt er 06:ettelleranna. Da er det jo fortsatt natta. Men det går overraskende greit, og jeg tror rutiner er veldig bra for meg. Jeg har nesten døgnrytme nå. Og jeg spiser stortsett normal mat, til normale tider, og i normale mengder. Og JEG har begynt å trene! JEG! Forrige uke mosjonerte jeg tilsammen 45 km. Sykling og gåing. Og hittil den uka her har jeg mosjonert til sammen 40 km, og det er fortsatt igjen tre dager! Tea flink! Jeg begynner allerede å føle meg bedre. :)

Jeg har snart sommerferie. Men jeg har ingen sommerjobb enda. Og det synes jeg er skikkelig kjett. :( Gi meg en sommerjobb! Jeg trenger penger. Jeg har levert 5 søknader, og fått avslag på en. De andre har jeg ikke hørt fra. Så må nå ut på en ny runde. Æsj. Jeg liker ikke slikt. Det er så awkward. Men må man, så må man. Og jeg må ha jobb! Basta.

Og om noen veit om et sted jeg kan bo i oslo fra 1. juli, så er det bare å si ifra.

I helga har jeg og Kai Sindre planlagt å sykle en lang tur. Da skal vi først sykle til Vallset, så til Romedal, og om Haukstad og hemmatt. Det tror jeg blir slitsomt, men bra. :) Eg gledar meg!

Men nååå er det natta. Litt for seint egentlig, men man må nesten dusje litt innimellom altså. :P

Nattinatt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits